hud-pleie.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Produkter fra MII COSMETICS

Britiske Mii Cosmetics filosofi er at skjønnhet ikke handler om å bli en annen person. Skjønnhet handler om å skaffe selvsikkerheten ved å være deg selv. Dette er akkurat det Mii jobber for å oppnå: Du skal føle deg selvsikker med den huden og utseendet du har. Mii Cosmetics ønsker å skape et bredt utvalg av produkter slik at du kan føle deg "UNIQUELY, COMPLETLEY AND UNMISTAKABLY YOU".

Serien er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra klinikker, spa og utsalgsteder og deres behov. Mii ønsker å utvikle et variert sortiment som når ut til alle kunder.

Mii cometics ble lansert av Gerrard International i Storbritannia i 2011.

Gerrard Internationals ekspertteam jobber stadig med å utvikle Mii, og bruker tilbakemeldinger fra kunder og salonger som en drivende faktor for å utvikle og forbedre merket.

Hvert eneste Mii-produkt har sin egen perfekte match med spesialdesignet makeuputstyr. Børstene er enkle å bruke og henter frem produktenes sanne potensiale. Mii tilbyr et bredt spekter av farger og produkter å velge mellom, og fungerer like godt både for fagpersoner og sluttbrukere.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke